Classes

Wednesday
Monday Class Start Time Duration Instructor
TRX 6.15am 30 Minutes Abi Book
Spin 9.15am 45 Minutes Dan Book
HIIT 10.00am 30 Minutes Abi Book
Pilates 10.30am 30 Minutes Amy Book
Grit – Plyo 5.40pm 30 Minutes Dan Book
TRX 6.00pm 45 Minutes Amy Book
Boxfit 6.00pm 60 Minutes Rob Book
Bodypump 6.15pm 60 Minutes Dan Book
Spin 7.20pm 45 Minutes Dan Book
Tuesday Class Start Time Duration Instructor
Spin 6.15am 45 Minutes Amy Book
Abs Blast 7.00am 15 Minutes Amy Book
TRX 9.10am 30 Minutes Abi Book
Zumba 9.40am 30 Minutes Amy Book
Bodypump 10.15am 60 Minutes Wendy Book
Grit – Strength 5.40pm 30 Minutes Dan Book
Bootcamp 6.00pm 60 Minutes Lauren Book
Bodyattack 6.15pm 45 Minutes Dan Book
Spin 6.15pm 45 Minutes Sarah Book
Yoga 7.00pm 60 Minutes Megan Book
Wednesday Class Start Time Duration Instructor
Spin 9.15am 45 Minutes Dan Book
Core & Cardio 9.30am 30 Minutes Abi Book
TRX 10.00am 30 Minutes Amy Book
Pilates 10.15am 60 Minutes Tamsin Book
Zumba 6.00pm 45 Minutes Amy Book
Boxfit 6.00pm 60 Minutes Rob Book
Bodypump 6.15pm 45 Minutes Emma Book
Body Combat 7.00pm 45 Minutes Emma Book
Spin Express 7.00pm 30 Minutes Amy Book
Thursday Class Start Time Duration Instructor
Spin 6.15am 45 Minutes Amy Book
Abs Blast 7.00am 15 Minutes Amy Book
Spin Express 9.10am 30 Minutes Amy Book
Pilates 9.40am 30 Minutes Amy Book
Circuits 9.40am 30 Minutes Dan Book
Bodypump 10.15am 45 Minutes Dan Book
Bodyattack 6.15pm 60 Minutes Dan Book
Friday Class Start Time Duration Instructor
Circuits 6.15am 45 Minutes Abi Book
Spin Express 9.10am 30 Minutes Amy Book
Pilates 9.40am 30 Minutes Amy Book
Bodyattack 9.40am 30 Minutes Dan Book
Zumba 10.15am 45 Minutes Amy Book
Spin 5.30pm 45 Minutes Amy Book
Grit – Series 5.55pm 30 Minutes Dan Book
Abs Blast 6.15pm 15 Minutes Amy Book
Bodypump 6.30pm 45 Minutes Dan Book
Pilates 6.30pm 30 Minutes Amy Book
Zumba 7.15pm 45 Minutes Amy Book
Saturday Class Start Time Duration Instructor
Bodypump 9.00am 60 Minutes Deborah Book
Spin 9.15am 45 Minutes Amy Book
Pilates 10.00am 30 Minutes Amy Book
Sunday Class Start Time Duration Instructor
Spin 9.15am 45 Minutes Phil Book
Bodypump 10.15am 60 Minutes Phil Book
Wing Chun – Kung Fu 10.15am 60 Minutes Ian Book
Yoga 11.15am 60 Minutes Megan Book
Class Start Time Duration Instructor
TRX 6.15am 30 Minutes Abi Book
Spin 9.15am 45 Minutes Dan Book
HIIT 10.00am 30 Minutes Abi Book
Pilates 10.30am 30 Minutes Amy Book
Grit – Plyo 5.40pm 30 Minutes Dan Book
Boxfit 6.00pm 60 Minutes Rob Book
TRX 6.00pm 45 Minutes Amy Book
Bodypump 6.15pm 60 Minutes Dan Book
Spin 7.20pm 45 Minutes Dan Book
Class Start Time Duration Instructor
Spin 6.15am 45 Minutes Amy Book
Abs Blast 7.00am 15 Minutes Amy Book
TRX 9.10am 30 Minutes Abi Book
Zumba 9.40am 30 Minutes Amy Book
Bodypump 10.15am 60 Minutes Wendy Book
Grit – Strength 5.40pm 30 Minutes Dan Book
Bootcamp 6.00pm 60 Minutes Lauren Book
Bodyattack 6.15pm 45 Minutes Dan Book
Spin 6.15pm 45 Minutes Sarah Book
Yoga 7.00pm 60 Minutes Megan Book
Class Start Time Duration Instructor
Spin 9.15am 45 Minutes Dan Book
Core & Cardio 9.30am 30 Minutes Abi Book
TRX 10.00am 30 Minutes Amy Book
Pilates 10.15am 60 Minutes Tamsin Book
Boxfit 6.00pm 60 Minutes Rob Book
Zumba 6.00pm 45 Minutes Amy Book
Bodypump 6.15pm 45 Minutes Emma Book
Body Combat 7.00pm 45 Minutes Emma Book
Spin Express 7.00pm 30 Minutes Amy Book
Class Start Time Duration Instructor
Spin 6.15am 45 Minutes Amy Book
Abs Blast 7.00am 15 Minutes Amy Book
Spin Express 9.10am 30 Minutes Amy Book
Circuits 9.40am 30 Minutes Dan Book
Pilates 9.40am 30 Minutes Amy Book
Bodypump 10.15am 45 Minutes Dan Book
Bodyattack 6.15pm 60 Minutes Dan Book
Class Start Time Duration Instructor
Circuits 6.15am 45 Minutes Abi Book
Spin Express 9.10am 30 Minutes Amy Book
Pilates 9.40am 30 Minutes Amy Book
Bodyattack 9.40am 30 Minutes Dan Book
Zumba 10.15am 45 Minutes Amy Book
Spin 5.30pm 45 Minutes Amy Book
Grit – Series 5.55pm 30 Minutes Dan Book
Abs Blast 6.15pm 15 Minutes Amy Book
Pilates 6.30pm 30 Minutes Amy Book
Bodypump 6.30pm 45 Minutes Dan Book
Zumba 7.15pm 45 Minutes Amy Book
Class Start Time Duration Instructor
Bodypump 9.00am 60 Minutes Deborah Book
Spin 9.15am 45 Minutes Amy Book
Pilates 10.00am 30 Minutes Amy Book
Class Start Time Duration Instructor
Spin 9.15am 45 Minutes Phil Book
Bodypump 10.15am 60 Minutes Phil Book
Wing Chun – Kung Fu 10.15am 60 Minutes Ian Book
Yoga 11.15am 60 Minutes Megan Book